Prikbord bericht aanmaken Uiterwaardenstraat 157

ledenvergadering uitstellen

20-03-2020 door dba-service

Beste leden,

Naar aanleiding van de huidige coronavirus crisis waarin wij verkeren en de onzekere periode welke wij tegemoet gaan, hebben wij gemeend om de algemene leden vergadering  uit te stellen tot een nog nader te bepalen datum.

Wij danken u voor uw begrip en laten hopelijk in de nabije toekomst weten wanneer de nieuwe datum van de ledenvergadering zal gaan plaatsvinden,

Met vriendelijke groet,

dba beheer


Vooraankondiging Algemene Leden Vergadering

18-02-2020 door dba-service

Beste Leden,

 

De Algemene Leden Vergadering zal op 7 april  a.s. om 17:00 uur op kantoor van dba beheer.

De definitieve uitnodiging, agenda en overige stukken worden tijdig verzonden.

Met vriendelijke groet,

dba beheer

Slotermeerlaan 69 B-4

Amsterdam


aanvraag eeuwigdurende erfpacht

29-11-2019 door dba-service

Beste leden van de vereniging,

Het is nog maar één maand tot de deadline om de aanvraag in te dienen om uw erfpacht om te zetten naar eeuwigdurende erfpacht.
Deze mail sturen wij aan de leden van de VvE Uiterwaardenstraat 157, maar is bestemd voor iedereen die een woning of appartement bezit op erfpacht.

Bezit u een bedrijfsruimte in het complex dan is deze mail niet voor u van belang.
Niet voor commercieel en maatschappelijk vastgoed
Als u een bedrijfspand hebt of maatschappelijk vastgoed (bijvoorbeeld een kantoor, school of een sportclub) kunt u niet overstappen naar eeuwigdurende erfpacht. Aan het einde van het tijdvak komt er een nieuw, voortdurend tijdvak van 50 jaar. En gelden voor u de meest recente algemene bepalingen, voor voortdurende erfpacht. Op dit moment zijn dat de Algemene Bepalingen 2000.

Er is veel commotie in de lokale en landelijke pers over Overstappen naar Eeuwigdurende Erfpacht. Alle berichten zeggen echter “Niets doen is geen optie”. Als lid van de VvE en eigenaar van een woning (eigen bewoning of huurwoning) adviseren wij u dringend voor 31 december 2019 een gratis vrijblijvende offerte aan te vragen voor de Overstap. (dit geeft geen enkele verplichting en volgend jaar is het vele malen duurder.)

Hiervoor moet u wel een DigiD hebben om in te loggen. Op deze site kunt u de datum aanvraag vastleggen.

https://erfpacht.amsterdam.nl/portaal/login/

Als u inlogt is het belangrijk dat u uw persoonlijke gegevens als email adres en telefoonnummer goed invult zodat de gemeente u kan bereiken indien nodig.

Let op: Wat u nu ook kiest in het portaal, u mag altijd nog switchen tussen de betaaloptie’s, jaarbetaling of afkopen.

Wilt u een indruk van de toekomstige bedragen dan kunt u het ook zelf uitrekenen via deze link: https://berekenuwoverstap.nl/bereken-overstapkosten/

Wij verwachten dat de aanvraag meerdere maanden tot jaren op zich kan laten wachten. Er zijn nu tot en met november 2019 reeds 71.800 aanvragen gedaan dus vergeet uw eigen aanvraag of die van uw familie niet.

Na ontvangst van de offerte kunnen wij u, indien gewenst, een persoonlijk advies geven welke keuze u moet gaan maken rekening houdend met uw persoonlijke omstandigheden, of u doorverwijzen naar een specialist op dit gebied.

U heeft straks na ontvangst van de vrijblijvende offerte 2 maanden de tijd om definitief te besluiten, hierbij kunnen wij u in de toekomst verder ondersteunen.

In verband met de administratie van de VvE verzoeken wij u om aan ons door te geven of u een offerte heeft aangevraagd en of en zo ja wanneer u deze geaccepteerd heeft. Indien namelijk alle leden van de VvE zou kiezen voor Eeuwigdurende Erfpacht dient de onderliggende erfpachtovereenkomst omgezet te worden.

Succes met de aanvraag. En nogmaals niets doen is (in onze ogen) geen optie!

Met vriendelijke groeten, namens dba beheer,


wijziging mail adres

4-06-2019 door dba-service

Beste leden,

Hierbij verzoeken wij jullie om vanaf heden het volgende mail adres te gebruiken bij correspondentie:

mail@dba-vvebeheer.nl

Bij voorbaat dank,

dba beheer